Tegelstudio | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Welkom bij de mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Ben je je aan het oriënteren of wil je wil je gewoon wat inspiratie opdoen in onze showroom? Dan ben je van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen. 

Wil je zeker zijn van hulp van één van onze vloeren specialisten? Dan raden wij het aan om hier een afspraak te plannen. Je weet dan zeker dat je direct geholpen kan worden. Een afspraak plan je gemakkelijk in via onderstaande knop. 

Bezoek onze showroom in Maastricht

Wil je advies en inspiratie voor je nieuwe vloer, wand of terras? Kom dan gerust eens bij ons langs. Laat je inspireren en informeren onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of thee. Het adres van onze showroom is:

 

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

Onze tegel studio in Maastricht vind je in het zuiden van Limburg. We zijn gevestigd aan de avenue ceramique. Vanuit alle delen in Limburg, zoals: Venlo, Roermond, Weert, Kerkrade, Sittard en Geleen is onze showroom goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

 

Handige tips

Een tegel uitkiezen doe je niet dagelijks. Er is veel keuze waardoor het soms lastig kiezen is. Om je bezoek aan onze tegelstudio in Maastricht zo goed mogelijk voor te bereiden kan het handig zijn om het volgende alvast mee te nemen:

Keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit

Ben je op zoek naar vloertegels in de buurt van Maastricht, dan ben je bij de mooiste tegelstudio van Maastricht aan het juiste adres. In onze ruime showroom laten we je graag kennis maken met de mooiste keramische tegels uit Italië. Door onze eigen import vindt je in ons assortiment een ruime keuze vloeren tegen een aantrekkelijke prijs. Ook kun je de tegels vakkundig laten leggen door een van onze tegelzetters. 

 

 

De mooiste én voordeligste vloertegels vind je bij Cérunique!

 

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Onze merken

Wij kopen rechtstreeks bij onze fabrikanten in. Oftewel, de mooiste Italiaanse merken voor vaste lage prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.