Badkamertegels | Cérunique | De mooiste tegelstudio van Limburg ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische tegels voor de badkamer

De beste keuze voor vochtige ruimtes

Ben je opzoek naar keramische tegels voor de badkamer? Bij Cérunique vind je een ruim assortiment van verschillende keramische vloertegels en wandtegels. Al onze keramische tegels zijn van de hoogste kwaliteit. De keramische badkamertegel heeft veel voordelen, zoals onderhoud, het gemak en ook is het mogelijk om vloerverwarming te plaatsen. Bezoek onze showroom in Maastricht en ontdek welke badkamertegel het best past bij jouw stijl.

 

Keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit

Wij bieden een ruim assortiment badkamertegels aan. Heb je al een idee wat voor soort keramische tegel je in je badkamer wilt hebben? De keuze van de tegel is heel erg bepalend voor de sfeer die je in je badkamer wilt hebben. De meest populaire tegels zijn tegenwoordig keramische tegels die eruitzien als marmer, beton of hout. Deze tegels zorgen voor een rustige sfeer en een moderne look in je badkamer.

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Laat je inspireren & verrassen

De voordelen van keramische badkamertegels

Een tegel uitkiezen doe je niet dagelijks. Er is veel keuze waardoor het soms lastig kiezen is. Om je bezoek aan onze tegelstudio in Maastricht zo goed mogelijk voor te bereiden kan het handig zijn om het volgende alvast mee te nemen:

Het onderhouden van keramische badkamertegels

Wanneer je kiest voor een keramische tegel voor in de badkamer hoef je je niet druk te maken om het schoonmaken en onderhouden hiervan. Keramische badkamer tegels zijn namelijk heel eenvoudig te onderhouden. De keramische badkamertegels zijn hard en zijn zo gemaakt zodat vuil niet in de tegels kan gaan zitten. Daarom is er niet meer nodig dan af en toe de tegels schoon te maken met water en schoonmaakmiddel.

Voor welke badkamertegel kies jij?

Vind jouw ideale badkamertegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale badkamertegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.