Keramische tegels | Cérunique | Mooiste tegelstudio van Limburg ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische tegels

Keramische tegels, populairder dan ooit!

Cérunique is de specialist op het gebied van keramische tegels. Wij bieden een ruim aanbod tegels van de beste kwaliteit aan. Laat je inspireren op onze website. Wij kijken er naar uit je daarna te ontvangen in onze ruime showroom in Maastricht. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben op een tijdstip dat het jou schikt? Maak dan eenvoudig online een afspraak

Graag tot ziens in onze showroom!

Keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit

Keramische tegels soorten zijn er veel verschillende soorten en maten. Een keramische tegel is een tegel die in de oven gebakken is. Dit kan op lagere of juist hele hoge temperaturen en afhankelijk van de samenstelling van de klei en de toevoegingen ontstaan verschillende keramische tegels soorten.

Onze keramische tegels zijn gebakken op een op zeer hoge temperaturen en zijn hierdoor zeer compact en sterk. Er zijn veel verschillende looks en afmetingen verkrijgbaar, van tegels met een betonlook of marmerlook tot keramisch parket bijna niet van echt hout is te onderscheiden. Keramische tegels zijn op bijna alle plekken in en rondom het huis toepasbaar. Zoals in de woonkamer, hal of keuken. Maar ook zie je keramiek toepassingen in op de badkamer of slaapkamer. Ook buiten worden keramische terrastegels steeds vaker toegepast. 

Toepassingen voor tegels van keramiek

Woonruimtes
Sanitair
Buitenruimte
Commerciële ruimtes

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.