Jouw bouwpartner in keramiek tegels | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Bouwpartner voor alle zakelijke projecten

Ben je een architect, interieurontwerper of aannemer?

Op zoek naar een ervaren partner in vloer- en wandafwerking voor een interieurontwerp, architectuurproject of een ander zakelijk project? Dan is samenwerken met Cérunique de juiste keuze!

Ons team staat klaar om te ondersteunen bij zakelijke projecten met een focus op kwaliteit, persoonlijke service en een scherpe prijs. We streven ernaar om jullie zakelijke project tot een succes te maken door samen te brainstormen en alle zorgen uit handen te nemen.

 

Cérunique is het verlengstuk van je bedrijf!

Cérunique, bouwpartner voor alle zakelijke projecten​

Bij Cérunique geloven we in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij willen je visie begrijpen en ons goed verdiepen in het project, alleen zo kunnen we je optimaal helpen. Ons team van tegelspecialisten staat altijd klaar om je te ondersteunen bij elke fase van je project, van advies tot levering en verwerking van materialen op locatie. Wij luisteren naar je wensen en ideeën en werken samen met je aan een oplossing die perfect past bij de behoeften en het beoogde gebruik van de ruimte. Bij Cérunique gaat het niet alleen om hoogwaardige tegels, maar vooral om het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze klanten. 

Het totaalconcept voor zakelijke projecten

Als zakelijke klant profiteer je bij Cérunique van vele voordelen. Dankzij onze directe relatie met tegelproducenten uit Italië kun je bij ons rekenen op een uniek assortiment tegels en persoonlijke service. We bieden een uitgebreid pakket aan om je zakelijke projecten stressvrij te maken. Van advies tot uitvoering, wij begeleiden je in elke stap. Laat je adviseren en inspireren in onze showroom in Maastricht. Ontdek onze voordelen.

Laat je inspireren & verrassen

Ons assortiment

Ontdek onze prachtige collectie keramische wand- en vloertegels. Kies uit een breed scala aan kleuren, dessins, formaten en materialen. Of je nu een eigentijdse, klassieke of moderne look wilt, wij hebben de perfecte oplossing om je project tot leven te brengen. Van kleine patroontegeltjes voor bij de bar tot XXL-formaten voor aan de muur. Wat je project ook is, bij Cérunique vind je de juiste oplossing.

Onze merken

Wij kopen rechtstreeks bij onze fabrikanten in. Oftewel, de mooiste Italiaanse merken voor vaste lage prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Cérunique? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via: 043 – 22 04 040, per mail info@cerunique.nl of vul onderstaand contactformulier in, we nemen dan snel contact op. 

  Showroom Maastricht

  Adres

  Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

  E-mail adres

  info@cerunique.nl

  Telefoonnummer

  043-2204040

  Maandag 

  Dinsdag 

  Woensdag  

  Donderdag  

  Vrijdag

  Zaterdag 

  Zondag

  gesloten*

  10.00-18.00 uur

  10.00-18.00 uur

  10.00-18.00 uur

  10.00-18.00 uur

  10.00-17.00 uur

  gesloten

  *Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om op maandagen een private shopping sessie in te plannen. 

  Daarom kies je voor Cérunique

  Gratis e-magazine aanvragen

  Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.