41zero42

41zero42, is een merk dat zich onderscheidt door zijn unieke tegels. Vernoemd naar de geografische coördinaten van Modena, Italië, waar het bedrijf is gevestigd, combineert 41zero42 innovatie, design en kwaliteit om prachtige en duurzame tegels te creëren.

 

41zero42 gelooft dat keramische tegels meer zijn dan alleen functionele elementen – ze zijn een essentieel onderdeel van het design dat bijdraagt aan de sfeer en persoonlijkheid van een ruimte. Daarom streven ze ernaar om tegels te creëren die niet alleen voldoen aan de hoogste technische normen, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

 

De collecties zijn geïnspireerd door de wereld om ons heen, van natuurlijke landschappen tot stedelijke architectuur, en we gebruiken geavanceerde productietechnieken om deze inspiratie om te zetten in unieke en veelzijdige ontwerpen.

 

 

Ontdek de wereld van 41zero42 keramische tegels bij Cérunique in Maastricht en laat ons je helpen bij het transformeren van je ruimte in een prachtige, stijlvolle en duurzame omgeving.

 

41zero42 series

  •  

41zero42 is verkrijgbaar bij Cérunique in Maastricht

Bij Cérunique hebben we de meeste series van 41zero42 tentoongesteld in onze showroom.

De series zijn verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Breng een bezoek aan onze showroom en bekijk het assortiment. Met tegels van 41zero42 haal je prachtige tegels in huis van zeer hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Daarom kies je voor Cérunique

Vind jouw ideale 41zero42 tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale 41zero42 tegel.