Keukentegels | Cérunique | De mooiste tegelstudio van Limburg ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische tegels voor de keuken

De perfecte tegel voor jouw keuken

De keuken is vaak een van de belangrijkste ruimtes in huis. De gebruikte materialen in de keuken moeten uitstekende eigenschappen hebben, zo moet het functioneel en praktisch zijn, maar ook een lust voor het oog hebben. 

Keramiek is een ideaal materiaal voor een moderne keuken, omdat het uitstekende eigenschappen heeft: het is veilig, anti-allergeen, bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, chemische stoffen en ook vuur. Keramische tegels worden vaak in de keuken gebruikt om materialen zoals marmer en natuursteen te vervangen. Het aanbod is groot, zo is er keuze uit marmerlook, steenlook en houtlook tegels. Ga je liever voor een wat opvallendere tegel? Kijk dan eens naar een designlook tegel. De tegels in een keuken worden zo een waar designelement dat de ruimte een gedurfd karakter kan geven.

 

Welke keramische tegels voor in de keuken zijn er?

Heb je al een idee wat voor soort keramische tegel je in je keuken wilt hebben? De keuze van de tegel is heel erg bepalend voor de sfeer die je in je keuken wilt hebben. Er zijn ontzettend veel soorten keramische tegels voor in de keuken te krijgen. Zo heb je bijvoorbeeld keramiek keuken tegels in bijvoorbeeld betonlook of marmerlook. Ook houtlook keukentegels zijn erg populair. Binnen een bepaalde stijkzijn vaak ook nog verschillende kleuren te krijgen. Daarnaast heb je nog te maken met het formaat. Heb je eenmaal keramische tegels keuken uitgekozen, dan moet je nog kiezen welk formaat. Veel keukentegels keramiek zijn namelijk te krijgen in diverse formaten.

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Laat je inspireren & verrassen

De voordelen van keramische tegels voor in de keuken

Een tegel uitkiezen doe je niet dagelijks. Er is veel keuze waardoor het soms lastig kiezen is. Om je bezoek aan onze tegelstudio in Maastricht zo goed mogelijk voor te bereiden kan het handig zijn om het volgende alvast mee te nemen:

Het onderhouden van keramische keuken tegels

Wanneer je kiest voor een keramische tegel voor in de keuken hoef je je niet druk te maken om het schoonmaken en onderhouden hiervan. Keramische tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Keramische keukentegels zijn hard en zijn zo gemaakt dat vuil niet in de tegels kan gaan zitten. Daarom is er niet meer nodig dan af en toe de tegels schoon te maken met water en schoonmaakmiddel.

Voor welke keukentegel kies jij?

Vind jouw ideale keukentegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale keukentegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.