XXL Slabs | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Slabs tegels

Slabs voor een stijlvol interieur

Ben je op zoek naar prachtige XXL tegels die jouw interieur naar een hoger niveau tillen? Bij Cérunique vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige, exclusieve tegels. Onze unieke collectie omvat onder andere marmer, cement en geborstelde designs, die rechtstreeks geïmporteerd worden van ’s werelds toonaangevende Italiaanse tegelfabrikanten.

Bij ons ben je verzekerd van originele, authentieke tegels die jouw interieur een luxueuze uitstraling geven. Kom eens langs in onze showroom in Maastricht, waar we je graag persoonlijk en op afspraak adviseren. Wij staan voor je klaar om je droominterieur werkelijkheid te laten worden!

Groot formaat tegels

Slabs tegels zijn erg populair. Deze grote tegels maken het mogelijk om in een mum van tijd een uniform oppervlak te creëren. Dit geeft je de kans om een prachtige eenheid op je vloer of muur te creëren. De ruimte ziet er luxueus, stijlvol uit en wordt bij de eerste blik het middelpunt van de kamer. Met de verscheidenheid aan stijlen die beschikbaar zijn, kun je gemakkelijk de stijl bepalen die je wenst. We bieden keramische design slabs aan in marmer-, beton-, en steenlook. Daarnaast heb je een keuze uit verschillende formaten, waaronder 1200×2600, 1600×3200 en 1500×3000. Slabs tegels zorgen voor een prachtig, uniform geheel.

Laat je inspireren & verrassen

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Keramische designlook tegels bekijken in tegelstudio Maastricht

Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Maastricht. Het grote voordeel in onze showroom is dat al onze keramische tegels voor zowel woonkamers, badkamers, keukens en voor in de buitenruimte liggen op grote beloopbare oppervlaktes. De nuances in de verschillende tegels maakt namelijk de uitstraling van de gehele vloer. Door op een groter oppervlakte dee tegels te bekijken krijg je een goed beeld van hoe de keramische tegel in jouw woonkamer eruit gaan zien. 

 

Je kunt bij ons zonder afspraak terecht om jouw keramische woonkamer tegels uit te zoeken, maar wil je er zeker van zijn dat onze tegel specialisten tijd hebben op het moment dat het jou het beste schikt, dan kun je het beste een afspraak maken.

Bekijk ook onze andere tegels

Ga naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Vind jouw ideale XXL tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale marmerlook tegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.