Merken | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Merken

De mooiste Italiaanse merken, voor vaste lage prijzen

Doordat we rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen kunnen wij de mooiste Italiaanse merken aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Wij werken met tegels van A-merken als Sil Ceramiche, Fap Ceramiche, Refin, Novabell, Valmori, The Mosaic Factory, 41zero42, KeopeArmonie en BottegaNove. Veel tegels kunnen wij rechtstreeks uit voorraad leveren. 

Al onze keramische tegels zijn gebakken op een op zeer hoge temperaturen en zijn hierdoor zeer compact en sterk. Er zijn veel verschillende looks en afmetingen verkrijgbaar, van tegels met een betonlook of marmerlook tot keramisch parket bijna niet van echt hout is te onderscheiden. Keramische tegels zijn op bijna alle plekken in en rondom het huis toepasbaar. Zoals in de woonkamer, hal of keuken. Maar ook zie je keramiek toepassingen in op de badkamer of slaapkamer. Ook buiten worden keramische terrastegels steeds vaker toegepast. 

Voor specifieke producten nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken. Wij staan voor je klaar en adviseren je graag over verschillende materialen, eigenschappen, prijzen, afwerking en onderhoud.

Onze merken

Wij kopen rechtstreeks bij onze fabrikanten in. Oftewel, de mooiste Italiaanse merken voor vaste lage prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.