BottegaNove

Het plaatsje Nove in de Italiaanse provincie Vicenze ligt in de buurt van Venetië. Dit plaatsje staat over de hele wereld bekend om zijn artistieke keramische producten. Sinds het jaar 1700 is het een broeiplaats van creatieve ondernemers en kunstenaars. Er zijn verschillende kleinere fabrieken die keramiek maken.

 

Christian Pegoraro is een van die jonge ondernemers. Hij is opgegroeid tussen aardewerk, mallen en droogovens en oprichter van BottegaNove. Zijn bedrijf, gespecialiseerd in de productie van keramische en porseleinen mozaïeken. Vandaag de dag is BottegaNove een solide onderneming met een ambachtelijke traditie. Het is misschien wel de meest bijzondere tegelfabriek van Italië. BottegaNove heeft een exclusieve dynamische benadering van ontwerpprocedures. Veel van hun tegels kunnen gemaakt worden in door de klant gewenste kleurencombinaties. Daarom is het een ideale partner voor maatwerk projecten.

 

Met tegels van BottegaNove creëer je een kunstzinnig project en transformeert je ruimte tot een waar kunstwerk. De tegels zijn hedendaags en door hun design tegelijk tijdloos. BottegaNove heeft de meest bijzondere reliëfs, texturen, kleuren en effecten. De tegels zijn deels voorzien van kostbare glanzende en gouden accenten. Er bestaat de mogelijkheid om de tegels in vrijwel iedere gewenste kleur te laten produceren.

BottegaNove tegels

Christian Pegoraro is er met BottegaNove in geslaagd de eeuwenoude tradities van het vakmanschap en een moderne visie op design te combineren met als ultieme doel elk project voor de architect en klant te laten slagen.

 

We zijn blij dat Tegelstudio Cérunique door BottegaNove geselecteerd is als een van de weinige officiële partners in Nederland. Naast het zuidelijke deel van Nederland behoort de hele Euregio tot ons verzorgingsgebied.

Op afbeeldingen van de series van BottegaNove krijg je een goede indruk van alle creatieve mogelijkheden. Of je nu een designwand in je woonruimte wil of een exclusief project in de leisure of hospiltality gaat realiseren. Met tegels van BottegaNove laat je een onuitwisbare indruk achter.

 

Bottegaove tegels series

Indien je op onderstaande linkjes klikt kon je alvast op site van Botteganove kijken.

BottegaNove verkrijgbaar bij Cérunique in Maastricht

Bij Cérunique hebben we de collectie van BottegaNove tentoongesteld in onze showroom. We nodigen je dan ook van harte uit om onze showroom te bezoeken.

Daarom kies je voor Cérunique

Vind jouw ideale BottegaNove tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale Novabell tegel.