Betonlook | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Betonlook tegels

Creëer een stoere, strakke en robuuste uitstraling met betonlook tegels

Betonlook tegels worden vaak gebruikt in moderne inrichtingen. Betonlook tegels zien er uit alsof ze van echt beton zijn gemaakt en geven je interieur direct een stoere uitstraling. Ook hebben tegels met een betonlook veel voordelen boven een echte betonnen vloer. Een betonvloer creëert een stijlvolle en eigentijdse uitstraling, maar echt beton vereist veel onderhoud en er is een kans dat er scheurtjes en barstjes ontstaan in het beton. Met keramische betonlook tegels heeft je vloer wél de uiterlijke voordelen van beton, maar heb je geen last van de nadelen van echt beton. Je profiteert dus optimaal van de voordelen van keramiek.

Ontdek onze Betonlook collectie

Laat je inspireren & verrassen

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Voordelen keramische tegels met betonlook

Keramische betonlook tegels bekijken in showroom Maastricht

Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Maastricht. Het grote voordeel in onze showroom is dat al onze keramische tegels voor zowel woonkamers, badkamers, keukens en voor in de buitenruimte liggen op grote beloopbare oppervlaktes. De nuances in de verschillende tegels maakt namelijk de uitstraling van de gehele vloer. Door op een groter oppervlakte dee tegels te bekijken krijg je een goed beeld van hoe de keramische tegel in jouw woonkamer eruit gaan zien. 

 

Je kunt bij ons zonder afspraak terecht om jouw keramische woonkamer tegels uit te zoeken, maar wil je er zeker van zijn dat onze tegel specialisten tijd hebben op het moment dat het jou het beste schikt, dan kun je het beste een afspraak maken.

Voor welke tegel kies jij?

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Vind jouw ideale betonlook tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale betonlook tegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.