Winactie | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Win €150,- Cashback!

Heb je vloer- of wandtegels gekocht bij Cérunique? Dan maak je kans om €150,- van je aankoop bedrag terug te krijgen. Vul hier het formulier in en upload de foto’s van je project!

Hoe doe je mee aan de cashback actie?

Maak de foto's

Maak mooie foto’s en laat ons zien hoe je de tegels in je ruimte hebt gebruikt.

Vul het formulier in

We zijn benieuwd naar je foto's! Vul het formulier in en stuur ons de foto's op.

Ben jij de winnaar?

Ieder kwartaal geven we €150,- cashback! Volg ons op Instagram om te zien wie de winnaar is!

Hoe doe je mee aan de cashback actie?

Heb je vloer- of wandtegels gekocht bij Cérunique? Fantastisch! We nodigen je uit om deel te nemen aan onze actie! Dit is wat je moet doen:

  1. Maak minimaal 2 foto’s van de tegels die je bij Cérunique hebt gekocht. Zorg ervoor dat de foto’s scherp zijn en esthetisch aantrekkelijk zijn. 
  2. Vul het formulier op deze pagina in, zo doe je automatisch mee! 
  3. Maak kans om €150,- cashback te winnen! Aan het eind van elk kwartaal kiezen we een winnaar. Als je de winnaar bent, nemen we per e-mail contact met je op.

Hoe werkt de cashback actie?

Elk interieurontwerp is uniek op zijn eigen manier. We zijn dus erg benieuwd hoe je onze wand- of vloertegels in jouw interieur hebt toegepast! Maak foto’s om anderen te inspireren en kans te maken op €150,- cashback.

  1. Aan het begin van ieder kwartaal kiezen we uit de deelnemers van het vorige kwartaal een persoon die €150,- cashback van ons ontvangt, direct op zijn of haar bankrekening. 
  2. Je kan alleen deelnemen aan de actie als je tegels van Cérunique Tegels hebt gekocht en ons een mooie foto hebt gestuurd via het formulier op deze pagina. Je foto wordt toegevoegd aan onze galerij op de website en op onze sociale mediakanalen. Door ons je foto’s te sturen, stem je ermee in dat we je foto’s anoniem kunnen gebruiken in onze marketingactiviteiten.
  3. De winnaar wordt gekozen door het team van Cérunique en wordt aangekondigd op deze website en op onze sociale mediakanalen.
  4. Als je de winnaar bent nodigen we je uit in onze showroom en ontvangt je prijs handje contantje.
  5. Je kunt deelnemen aan deze actie, zelfs als je eerder tegels bij Cérunique Tegels hebt gekocht.

Deze foto's doen mee aan de cashback winactie

Winnaar cashback actie

Met veel plezier presenteren wij hier de gelukkige winnaar van de cashback actie! Heb je jouw foto zien schitteren tussen de inzendingen? Dan nemen we binnenkort contact met je op om de details van de geweldige cashback actie af te stemmen. 

Het is onze manier om onze waardering te tonen voor jouw deelname. We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en deelname. Jullie creativiteit en betrokkenheid hebben deze actie tot een groot succes gemaakt. Samen hebben we een prachtige verzameling foto’s ontvangen. 

 

 

Voor de willekeurig gekozen winnaars ligt er een aantrekkelijke beloning te wachten: jullie ontvangen een cashback van maar liefst €150,-. Een mooie manier om het nieuwe jaar te beginnen. Gefeliciteerd met jullie welverdiende prijs!

Voor degenen die dit keer niet hebben gewonnen, niet getreurd! Blijf onze pagina in de gaten houden voor toekomstige acties en kansen om fantastische prijzen te winnen. Blijf betrokken, want wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar bij onze volgende actie!

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.