Toilet Armonie Metallica tegels | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Toilet Armonie Metallica Bronzo

  • Fabrikant

    Armonie
  • Kleur

    Metallica Bronzo
  • Afmeting

    60 x 120

Meer informatie over deze tegels?

Armonie Metallica tegels

De Armonie Metallica tegels zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze tegels zijn geïnspireerd op het gelijknamige muziekgenre en hebben een stoere, industriële uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, donkergrijs en zilver, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met diverse interieurstijlen.

Wat deze tegels uniek maakt is niet alleen hun robuuste uiterlijk, maar ook hun duurzaamheid. De Armonie Metallica tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal en zijn daardoor bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar ook voor commerciële ruimtes zoals restaurants of kantoren.

Naast hun sterkte en duurzaamheid, bieden de Armonie Metallica tegels ook een hoge mate van slipbestendigheid. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in badkamers en keukens waar vochtige omstandigheden kunnen zorgen voor gladde vloeren.

Kortom, de Armonie Metallica tegels zijn meer dan alleen decoratieve wand- of vloertegels. Ze zijn een combinatie van stijlvol design en praktische eigenschappen die ervoor zorgen dat ze lang meegaan zonder hun schoonheid te verliezen. Met deze tegels creëer je moeiteloos een ruimte met een industriële look die jarenlang mee zal gaan.

Meer informatie over deze tegels?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.