Steenlook | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Steenlook tegels, krachtig en duurzaam

Steenlook tegels

Steenlook tegels hebben een krachtige uitstraling. De tegels zijn sterk en duurzaam. Met een steenlook dus jarenlang plezier van deze aankoop. Deze krasvrije en vochtbestendige tegels zijn ideaal voor iedere ruimte. Wil je graag een steenlook tegel in de badkamer? Dit is geen probleem en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele schade door vocht. Keramische tegels zijn hier namelijk bestand tegen. Onze steenlook tegels worden geproduceerd door high-end fabrikanten in Italië en we importeren de tegels direct vanuit de fabriek. Zo houden we onze kosten laag.

Laat je inspireren & verrassen

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

De vele voordelen van steenlook tegels

Steenlook tegels zijn niet meer weg te denken uit het tegelassortiment. De keramische tegels zijn zo bewerkt dat ze de uitstraling geven van een stenenvloer.

Tegels Maastricht

Keramische steenlook tegels bekijken in showroom Maastricht

Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Maastricht. Het grote voordeel in onze showroom is dat al onze keramische tegels voor zowel woonkamers, badkamers, keukens en voor in de buitenruimte liggen op grote beloopbare oppervlaktes. De nuances in de verschillende tegels maakt namelijk de uitstraling van de gehele vloer. Door op een groter oppervlakte dee tegels te bekijken krijg je een goed beeld van hoe de keramische tegel in jouw woonkamer eruit gaan zien. 

Je kunt bij ons zonder afspraak terecht om jouw keramische steenlook tegels uit te zoeken, maar wil je er zeker van zijn dat onze tegel specialisten tijd hebben op het moment dat het jou het beste schikt, dan kun je het beste een afspraak maken.

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Voor welke tegel kies jij?

Vind jouw ideale steenlook tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale marmerlook tegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.