Designlook | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Bijzondere designlook tegels

Kies voor een uniek design

Ben je opzoek naar een uniek design in jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken? Dan zijn onze Designlook tegels een uitstekende keus. In ons assortiment hebben we een ruime keus aan designtegels, van levendige keuren tot bijzondere structuren. Wij nodigen je graag uit in onze tegelstudio in Maastricht. 

Wandtegels in moderne en trendy looks

Cérunique heeft een breed assortiment aan keramische tegels. Nieuwe innovaties hebben ervoor gezorgd dat echt alles mogelijk is. Zo zijn er prachtige designlook tegels die niet van echt te onderscheiden zijn. De tegels zijn verkrijgbaar in vele formaten, texturen en vormen. Ook in de afwerkingen en de in toplaag van tegels is veel mogelijk. Glad, structuur of oud gemaakte tegels gekartelde randen. Met de nieuwe generatie wandtegels geef je iedere ruimte de sfeer en uitstraling die je wilt. Voor iedere woonstijl en toepassing hebben wij de juiste tegels klaar staan. 

 

Ontdek onze Design collectie

Laat je inspireren & verrassen

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Keramische designlook tegels bekijken in tegelstudio Maastricht

Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Maastricht. Het grote voordeel in onze showroom is dat al onze keramische tegels voor zowel woonkamers, badkamers, keukens en voor in de buitenruimte liggen op grote beloopbare oppervlaktes. De nuances in de verschillende tegels maakt namelijk de uitstraling van de gehele vloer. Door op een groter oppervlakte dee tegels te bekijken krijg je een goed beeld van hoe de keramische tegel in jouw woonkamer eruit gaan zien. 

 

Je kunt bij ons zonder afspraak terecht om jouw keramische woonkamer tegels uit te zoeken, maar wil je er zeker van zijn dat onze tegel specialisten tijd hebben op het moment dat het jou het beste schikt, dan kun je het beste een afspraak maken.

Bekijk ook onze andere tegels

Ga naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Vind jouw ideale designlook tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale marmerlook tegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.