Buiten | Cérunique | De mooiste tegelstudio van Limburg ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische tegels voor buiten

De mooiste tegels voor tuin en terras

Cérunique heeft verschillende keramische buitentegels voor op het terras of in de tuin. De tegels zijn van de hoogste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren. We hebben verschillende keramische tegels zoals o.a. betonlook, houtlook en natuursteenlook tegels.

 

 

In onze tegelstudio in Maastricht liggen de grote vloeren en tegels op beloopbare oppervlaktes, zodat jij een goed beeld krijgt van al onze keramische tegels voor buiten. Onze tegel specialisten kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende tegels die wij verkopen en adviseren over hoe je het beste de keramische tuintegels kunt leggen. Als jij er zeker van wilt zijn dat we alle tijd voor je hebben op het tijdstip dat jou uitkomt, maak dan hieronder een afspraak.

 

Wat zijn keramische tegels?

Keramische tegels worden gemaakt van Keramiek. Keramiek is een product dat voornamelijk uit zand en klei bestaat. Hier maken ze tegels van. De tegels worden voorzien van een extra laagje die bescherming tegen vuil biedt. Tegenwoordig zijn er keramische tegels op de markt die bijna niet van natuursteen tegels te onderscheiden zijn. Zo is het mogelijk keramische tegels dezelfde look als natuursteen, beton, hout en meer te geven. Hierdoor krijg je de mooie natuurlijke sfeer van natuursteen tegels maar met de eigenschappen en voordelen van keramische tegels. Onze keramische tegels voldoen zowel aan onze kwalitatieve als esthetische eisen. Keramische tegels zijn kleurecht, zuur- en chemicaliënbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Een simpele poetsbeurt Een simpele poetsbeurt zorgt er voor dat de tegels er weer als nieuw uitzien. Daarnaast zijn deze tegels zeer duurzaam, het uiterlijk zal in de loop der tijd niet of nauwelijks veranderen.

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Laat je inspireren & verrassen

Keramische buitentegels zijn erg populair

Keramische tuintegels zijn nog relatief nieuw op de markt, maar ze zijn erg in opkomst. Dat is niet voor niets, want de tegels beschikken over een aantal eigenschappen die in de tuin of op het terras goed van pas komen. Keramische tuintegels zijn vorst- en hittebestendig. Hierdoor kunnen de keramische tegels tegen temperaturen tussen de -50 tot +60 graden. De keramische tuintegel wordt gemaakt uit klei dat op zeer hoge temperatuur gebakken is. De tegels zullen daardoor niet kromtrekken door extreme temperaturen. Daarbij zijn de tegels UV-bestendig, waardoor de tegels niet zullen verkleuren bij zonlicht. Ideale eigenschappen voor buiten!

Het verschil tussen binnen en buiten tegels

Omdat een tegel buiten meer te verduren heeft en zwaarder belast wordt zijn buiten tegels dikker. In huis worden keramische tegels vaak op een betonvloer gelegd. De tegel zelf hoeft hierdoor weinig op te vangen. Buiten tegels hebben een zwakkere onderbouw. De tegel moet daarom zelf meer kunnen opvangen. De minimale dikte voor buiten is 2 cm maar kan oplopen tot wel 5 cm.

Vind jouw ideale tuin of terras tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale buitentegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.