Houtlook | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Houtlook tegels

Houtlook tegels, nauwelijks van echt te onderscheiden

Houd je van de sfeer die een houten vloer met zich meebrengt, maar wil je geen last hebben van de kwetsbaarheid van hout of eindeloos onderhoud? De houtlook tegels uit ons assortiment bieden de uitkomst. Met een houtlook tegel krijg je alle voordelen van echt parket, maar heb je geen last van de nadelen. Er kan geen vuil in de vloer trekken en hij vereist geen extra onderhoud. Daarnaast zijn onze houtlook tegels bijzonder duurzaam. Zelfs een combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Of je nu een houtlook tegel zoekt voor om de woonkamer, keuken of voor buiten, je vindt bij ons altijd een houtlook tegel die voldoet aan je wensen. Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. We adviseren we u graag.

Laat je inspireren & verrassen

Voordelen van houtlook keramische tegels

Een tegelvloer met houtlook brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn de vloertegels kras- en stootbestendig, makkelijk te reinigen en zijn ze volledig onderhoudsvrij. Met een echte houten vloer ben je misschien gewend dat je je vloer jaarlijks moet behandelen, schuren en oliën. Met een houtlook tegelvloer is dit verleden tijd. Met een houtlook tegelvloer bezorg je jezelf een hoop minder werk en ergernissen. Je hoeft enkel de vloer te stofzuigen en te dweilen en de vloer ziet er weer uit als nieuw. Verder zijn de houtlook tegels moeilijk te onderscheiden van echt hout. De tegels zijn vrijwel allemaal gerectificeerd en zijn daardoor met kleine voegen te leggen. Ideaal, want hoe dichter de tegels tegen elkaar aan liggen, hoe meer het op echt hout lijkt. Daarnaast zijn de tegels moeilijk te beschadigen en zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming.

Keramische houtlook tegels bekijken in showroom Maastricht

Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Maastricht. Het grote voordeel in onze showroom is dat al onze keramische tegels voor zowel woonkamers, badkamers, keukens en voor in de buitenruimte liggen op grote beloopbare oppervlaktes. De nuances in de verschillende tegels maakt namelijk de uitstraling van de gehele vloer. Door op een groter oppervlakte dee tegels te bekijken krijg je een goed beeld van hoe de keramische tegel in jouw woonkamer eruit gaan zien. 

 

Je kunt bij ons zonder afspraak terecht om jouw keramische woonkamer tegels uit te zoeken, maar wil je er zeker van zijn dat onze tegel specialisten tijd hebben op het moment dat het jou het beste schikt, dan kun je het beste een afspraak maken.

Ontdek onze Houtlook collectie

Gratis inspiratie magazine

Vraag gratis ons inspiratie e-magazine aan. Deze zit vol met informatie, tips en ideeën voor jouw droomvloer. 

Ga meteen naar

Op onze toch al lage prijzen. Houd deze pagina in de gaten.

We delen graag onze kennis over tegels met je!

Voor welke tegel kies jij?

Vind jouw ideale houtlook tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale houtlook tegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.