The Mosaic Factory

Al ruim 25 jaar lang is The Mosaic Factory een specialist in de productie en distributie van glas- en keramische mozaïek producten. Al hun mozaïeken worden volgens de beste technieken geproduceerd in verschillende landen. TMF is een Nederlands bedrijf en hun collectie wordt in meer dan 30 landen verkocht. 

TMF volgt de modetrends op de voet en kan snel schakelen. Daardoor sluit hun collectie naadloos aan op de wensen van interieurarchitecten en ontwerpers. The Mosaic Factory producten worden uitsluitend verkocht door een aantal geselecteerde dealers. Tegelstudio Cérunique is de geselecteerde dealer voor Maastricht en omstreken.

Mozaïek hoort in ieder interieur

Hoe fraai is het om ergens in je huis of bedrijf een eyecatcher te maken van een vloer of wand. Mozaïek tegels geven je dan een perfecte mogelijkheid om de mooiste accenten aan te brengen. Cérunique is daarom een samenwerking aangegaan met The Mosaic Factory. Met maatwerk maak je je interieur uniek; een opvallend en onderscheidend detail. Daarom kiezen veel mensen voor maatwerk mozaïek. Een patroon voor op de vloer, wand en in of om het zwembad. Een mozaïek van een foto? Bij The Mosaic Factory is het binnen handbereik. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de resultaten zijn altijd bijzonder fraai. Niet voor niets is het motto van TMF ‘let’s make something beautiful’! Bij mosaics denk je al snel aan tegels voor op de wand. The Mosaic Factory heeft echter ook verschillende series die geschikt zijn voor de vloer. Zo kun je je hal, bar, maar ook douche, sauna of zwembad tot een uniek plekje in je woning of bedrijf maken. Vanzelfsprekend houden we rekening met de juiste antislipwaarde. De London serie is een goed voorbeeld ervan.

De Carbon Shades of Grey collectie

Osirus Hertman is een befaamde creatieve ontwerper. Hij heeft speciaal voor TMF een bijzonder ontwerp gemaakt: de Carbon Shades of Grey collectie. De collectie bestaat uit twee prachtige mixen waar natuur en opvallende vormen elkaar raken. Uit een creatief proces is een uniek resultaat ontstaan. De samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, creëert een visueel feest dat ruimtes transformeert in een oase van stijl en luxe.

“Het gebruik van zwarte tinten uit de natuur, zoals houtskool, ebbenhout of zwarte toermalijn in je interieur geeft rust, net als de natuur zelf.” -Osiris Hertman –

 

De collecties van TMF

Je hebt een keuze uit maar liefs 264 verschillende mosaics verdeeld over 9 collecties. Alle denkbare kleuren en vormen en afwerkingen komen aan bod.  Alsof deze keuze nog niet ruim genoeg is, kun je bij Cérunique ook nog eens kiezen uit 50 verschillende voegkleuren. Zo maak je jou project nog unieker. Onderstaand de series van TMF. 

• Paris
• Kasba
• Londen
• Barcelona
• Natuursteen
• Venice
• Amsterdam
• Sevilla vingers
• Valencia

The Mosaic Factory verkrijgbaar bij Cérunique in Maastricht

Op onze website of de website van The Mosaic Factory krijg je een goede indruk van de mogelijkheden. Het is nog veel mooier om alles “live” te komen bekijken in onze showroom. Je bent van harte welkom!

Daarom kies je voor Cérunique

Vind jouw ideale TMF tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale Fap Ceramiche tegel.