Maastricht | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

De mooiste én voordeligste tegels in Maastricht en omstreken

Tegels kopen Maastricht

Ben jij op zoek naar prachtige tegels voor in je woonkamer, keuken, badkamer of tuin? Bij Cérunique kun je de mooiste tegels kopen in Maastricht! In ons assortiment vind je keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. De tegels binnen ons assortiment zijn van topmerken, afkomstig uit Italië. Omdat we de tegels rechtstreeks bij de fabrikant afnemen, kunnen we de tegels tegen scherpe prijzen aanbieden.

Kwalitatieve tegels kopen in Maastricht

Wil je kwalitatieve tegels kopen in Maastricht? In onze tegelstudio vind je tegels van hoge kwaliteit. De tegels worden in Italië op hoge temperaturen in de oven gebakken. Deze productiewijze zorgt ervoor dat de tegels extra kras- en slijtbestendig zijn. Bovendien kunnen de tegels erg goed tegen een stootje. De tegels hebben weinig onderhoud nodig en geven je woning een luxe uitstraling. Een ander voordeel van de keramische tegels is dat je ze goed met vloerverwarming kunt combineren.Bij Cérunique vinden we kwaliteit zeer belangrijk. Ga je langs onze winkel om tegels te kopen in Maastricht? Dan vind je hier tegels van diverse Italiaanse topmerken. We bieden onder meer de volgende merken aan: Novabell, 41zero42, Armonie, Keope en Flaviker. Veel van de tegels hebben we gewoon op voorraad.

Tegels met de meest uiteenlopende uitstralingen

Wil je tegels kopen in Maastricht? Dan heb je de keuze uit tal van verschillende tegels. Niet alleen bieden we verschillende merken aan, maar ook qua uitstraling is er veel keuze. We hebben bijvoorbeeld tegels in een marmerlook, maar ook in een betonlook, steenlook of houtlook. Bovendien zijn de tegels ook in allerlei verschillende afmetingen te verkrijgen. Wil jij grote tegels of juist kleine tegels? We bieden je ontzettend veel verschillende mogelijkheden! Daardoor slaag je er altijd in om tegels te vinden die goed bij je passen!

 

Omdat je in onze tegelstudio de meest uiteenlopende tegels vindt, kun je tegels voor verschillende ruimtes bij ons kopen. De keramische tegels zijn bovendien zelfs geschikt voor in de tuin en terras.

Tegels kopen in Maastricht? Kom langs in de showroom!

Wil je graag tegels kopen in Maastricht? Dan verwelkomen we je graag in onze showroom! Onder het genot van een kopje cappuccino, kun je de verschillende soorten tegels bekijken. We geven je graag een rondleiding door de showroom. De kans is groot dat je al snel een tegel tegenkomt die volledig op jouw wensen aansluit. Krijg je graag advies? Dan kunnen onze specialisten je alles over de verschillende soorten tegels vertellen.

Je kunt onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag bezoeken. Dinsdag tot en met vrijdag zijn we van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag kun je de showroom van 10.00 tot 17.00 uur bezoeken. Op maandag kun je bij ons terecht voor een private shopping sessie. Krijg je liever advies op afstand? Dan kun je ons ook telefonisch bereiken op 043-2204040.

De mooiste én voordeligste tegels van Limburg

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Voor welke tegel kies jij?

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale badkamertegel. 

Waarom kiezen voor keramische tegels?

Keramische tegels bekijken in showroom Maastricht

Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Maastricht. Het grote voordeel in onze showroom is dat al onze keramische tegels voor zowel woonkamers, badkamers, keukens en voor in de buitenruimte liggen op grote beloopbare oppervlaktes. De nuances in de verschillende tegels maakt namelijk de uitstraling van de gehele vloer. Door de op een groter oppervlakte te bekijken krijg je een goed beeld van hoe de keramische tegels in jouw woonkamer eruit gaan zien. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht om jouw keramische woonkamer tegels uit te zoeken, maar wil je er zeker van zijn dat onze tegel specialisten tijd hebben op het moment dat het jou het beste schikt, dan kun je het beste een afspraak maken.

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.