Reviews | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Reviews

5/5

Zeer vriendelijke bediening en echt aandacht voor de klant. Men denkt mee en adviseert goed. In eerste instantie dacht ik dat de winkel duur zou zijn i.v.m. de uitstraling. Daarom had ik online de winkel overgeslagen. Later bleek dat dit niet het geval was en ben ik blij dat ik uiteindelijk bij Cérunique terecht ben gekomen. Zeer aan te bevelen.

Jessica, Maastricht
5/5

Mijn vriendin en ik gingen ter inspiratie kijken voor tegels … Binnen twee uur waren wij helemaal verliefd op onze nieuwe vloer ! Er worden goeie vragen gesteld betrekking de thuis situatie en welke materialen er gebruikt worden en zo kom je samen op het perfecte resultaat! Heel fijn geholpen ! Dankjewel nogmaals! B & B

Nick , Schinveld
5/5

Van begin tot eind goed begeleid door een ontzettend fijn team dat precies weet waar ze het over hebben. Derhalve voor de derde keer teruggekeerd als klant ivm fikse verbouwing…… Wederom goed begeleid en zeer tevreden:)) Monique Braken

Monique , Maastricht
5/5
Tegels gekocht bij Cérunique in Maastricht werden daar zeer deskundig begeleid door Manja, van tegels en plinten tot voegkleur. Na dat we de keuze hadden gemaakt vroegen we of ze misschien ook een tegelzetter wisten die wisten ze natuurlijk, de heer Mike Dietzenbacher. Mike gebeld of hij in juli tijd had offerte gekregen akkoord gegaan, en een afspraak gemaakt. Mike communiceert duidelijk, belt van wanneer komen de tegels, dan zorg ik dat we de dag erna komen. 2 weken voor deze datum door ziekte van collega werd het ietsje later, hij belt en legt het netjes uit. Daarnaast heeft hij ook begrip voor ons, dat de keuken een week later geplaats wordt, en is op de afgesproken dag en tijd aanwezig er wordt hard gewerkt met niet de kleinste tegels 🙂 maakt hij en zijn collega hier een prachtige vloer. Zijn hier super blij mee Mike en collega super bedankt!
Ed , Maastricht
4.5/5

Fijne gastvrije ontvangst in een uitgebreide “showroom” met een geweldig aansprekende presentatie keuze en ambiance van italiaanse tegels in diverse formaten en prijs klassen. Uitstekende prijs kwaliteit. Uitgebreid advies opkleur met een compleet Moodbord zodat je een compleet beeld krijgt van de kleuren bij jou project. In alle rust een juiste keuze kunnen maken en met een bijzonder goed gevoel de opdracht tot levering getekend. Als u op zoek bent naar de juiste tegels voor u project dan bevelen wij u de meer dan sympathieke eigenaren van Tegelstudio Cérunique meer dan aan. Chapeau en bedankt voor de fijne fles Prosecco.

William , Maastricht
5/5

Het is een erg mooie en ruime showroom, waar goed geluisterd werd naar onze wensen.
We waren blij verrast door de gunstige prijzen en de gastvrijheid!

Kim Bertrand
5/5
Vriendelijke mensen, goed advies, nemen de tijd en snelle reacties op vragen!
Roel Reijnders
4.4/5

Er wordt goed met je meegedacht welke tegel past bij de woning en het interieur. Ook fijn is dat zij een goede tegelzetter voor je kunnen regelen.

  •  
Andrea , Geulle
5/5

Prettige ontvangst in de showroom. Verkoopster dacht goed met ons mee. We kunnen niet wachten tot de tegels binnen zijn!

Lesley , Geulle
5/5

Prettig ontvangst in winkel. Goed advies
Overzichtelijke zaak
Mooie tegels

 
Helmi , Berg en Terblijt
5/5

Prach-ti-ge showroom met een geweldige collectie toptegels. Professioneel advies met Limburgse gastvrijheid. Parkeren voor de deur en perfect te combineren met een bezoek aan het Bonnefanten Museum aan de overkant. Wij zijn geslaagd!

 
Jan Martin , Amstelveen
5/5

Zeer hartelijke ontvangst. Mensen die hun vak verstaan en met je meedenken. Raden niet het duurste aan maar het beste! En denken zelfs met je mee wie de beste vakman is om de vloer te leggen. Wij hebben goede afspraken kunnen maken met aannemersbedrijf Mike Dietzenbacher.

 
Myra , Cremers

De mooiste tegels van Limburg

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Volg ons op social media

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.