Inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Reviews

5/5
Cérunique is in de eerste plaats een prachtige winkel met een ruime collectie tegels in een moderne stijl. De medewerkers zijn kundig, vriendelijk en behulpzaam. Manja heeft ons geweldig geholpen en we zijn daardoor bij een tegel uitgekomen die helemaal naar onze smaak is.
Suzanne van Mierlo - Wijnands
4.5/5

Fijne gastvrije ontvangst in een uitgebreide “showroom” met een geweldig aansprekende presentatie keuze en ambiance van italiaanse tegels in diverse formaten en prijs klassen. Uitstekende prijs kwaliteit. Uitgebreid advies opkleur met een compleet Moodbord zodat je een compleet beeld krijgt van de kleuren bij jou project. In alle rust een juiste keuze kunnen maken en met een bijzonder goed gevoel de opdracht tot levering getekend. Als u op zoek bent naar de juiste tegels voor u project dan bevelen wij u de meer dan sympathieke eigenaren van Tegelstudio Cérunique meer dan aan. Chapeau en bedankt voor de fijne fles Prosecco.

William , Maastricht
5/5

Het is een erg mooie en ruime showroom, waar goed geluisterd werd naar onze wensen.
We waren blij verrast door de gunstige prijzen en de gastvrijheid!

Kim Bertrand
5/5
Vriendelijke mensen, goed advies, nemen de tijd en snelle reacties op vragen!
Roel Reijnders
4.4/5

Er wordt goed met je meegedacht welke tegel past bij de woning en het interieur. Ook fijn is dat zij een goede tegelzetter voor je kunnen regelen.

  •  
Andrea , Geulle
5/5

Prettige ontvangst in de showroom. Verkoopster dacht goed met ons mee. We kunnen niet wachten tot de tegels binnen zijn!

Lesley , Geulle
5/5

Prettig ontvangst in winkel. Goed advies
Overzichtelijke zaak
Mooie tegels

 
Helmi , Berg en Terblijt
5/5

Prach-ti-ge showroom met een geweldige collectie toptegels. Professioneel advies met Limburgse gastvrijheid. Parkeren voor de deur en perfect te combineren met een bezoek aan het Bonnefanten Museum aan de overkant. Wij zijn geslaagd!

 
Jan Martin , Amstelveen
5/5

Zeer hartelijke ontvangst. Mensen die hun vak verstaan en met je meedenken. Raden niet het duurste aan maar het beste! En denken zelfs met je mee wie de beste vakman is om de vloer te leggen. Wij hebben goede afspraken kunnen maken met aannemersbedrijf Mike Dietzenbacher.

 
Myra , Cremers

De mooiste tegels van Limburg

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Volg ons op social media

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.