Natuursteen of keramische tegels voor terras | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Natuursteen of keramische tegels voor terras

Veel mensen vinden het lastig om de keuze te maken tussen natuurstenen tegels en keramische tegels voor op het terras. Om de keuze makkelijker te maken is het belangrijk goed het verschil te weten. Het is namelijk niet alleen een kwestie van smaak, maar ook van kosten en onderhoudsgemak. Keramische tegels bieden vele voordelen ten opzichte van natuursteen.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gemaakt van gebakken klei waardoor ze extreem hard en duurzaam zijn. Keramische tegels breken of splinteren niet gemakkelijk en zijn beter bestand tegen vlekken dan natuursteen. Ze zijn er in allerlei kleuren en patronen, waardoor je meer creatieve vrijheid hebt. Bovendien zijn keramische tegels relatief goedkoop, zo zijn ze beschikbaar voor iedereens budget!

Natuursteen

Natuurstenen tegels daarentegen kunnen poreus zijn en moeten regelmatig worden verzegeld om ze tegen vlekken te beschermen. Natuursteen is ook duurder dan keramische tegels en kunnen moeilijk te vinden zijn in de exacte maat of vorm die u nodig hebt.

Ben je opzoek naar een tegel voor buiten? Dan is de keramische tegel de duidelijke winnaar over natuursteen. Keramische tegels zijn duurzamer, minder duur, en gemakkelijker te onderhouden dan natuursteen.

Kennisbank

De mooiste én voordeligste tegels van Limburg

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.