Marmerlook tegels 60x60 | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Marmerlook tegels 60×60

Marmerlook tegels 60x60

Wil je genieten van de luxueuze uitstraling van marmer zonder je vloer intensief te moeten onderhouden? Overweeg dan de marmeren tegels van 60×60 van Cérunique. Onze marmerlook tegels van 60×60 bieden je het gemak en de betaalbaarheid van keramische tegels, terwijl je toch de luxe uitstraling van marmer ziet. Onze tegels worden allemaal in Italië geproduceerd. Daarbij bieden we je veel verschillende opties in looks en afwerkingen.

Duurzame marmeren tegels van 60x60

Onze marmerlook tegels van 60×60 zijn van hoge kwaliteit. Het zijn namelijk tegels van keramiek die op hoge temperaturen zijn gebakken. Dit maakt de tegels extra stevig. Hierdoor zijn de tegels zeer kras- en slijtvast. Bovendien hebben keramische tegels minder onderhoud nodig dan echte marmeren tegels. Zo kun je gemakkelijker genieten van de uitstraling van marmer. Je hoeft namelijk minder taken uit te voeren om de tegels te laten stralen.

Gegarandeerd kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze marmerlook tegels van 60×60. We bestellen al onze tegels namelijk direct bij de fabrieken in Italië. Hierdoor kunnen we je niet alleen verzekeren van de kwaliteit van de tegels, maar ze ook voor een voordelige prijs aanbieden. Zo worden marmerlook tegels van 60×60 van luxe merken zoals Sil Ceramische en Novabell betaalbaar.

Kies voor de luxe uitstraling van een spa

De marmeren tegels van 60×60 bieden je veel mogelijkheden. Je hoeft immers minder te betalen voor onze marmerlook tegels dan tegels van echt puur marmer. Bovendien zijn de marmerlook tegels van 60×60 beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor standaard vloertegels voor bijvoorbeeld een keuken of woonkamer. Dit geeft deze ruimten direct een luxe uitstraling. Ook kun je de tegels gebruiken in de badkamer. Hierdoor waan je jezelf in een spa in je eigen woning.

Marmerlook tegels van 60x60 in diverse kleuren

Onze marmeren tegels van 60×60 zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Veel mensen denken vaak direct aan wit met een marmermotief in een grijstint wanneer ze aan marmer denken. Je kunt bij ons ook kiezen voor marmeren tegels in een andere kleur. Deze verschillende kleuren kun je combineren voor een luxueus maar speels resultaat in de badkamer of ander ruimte. Bovendien kun je het formaat van 60×60 in vrijwel iedere ruimte gebruiken. Dit formaat is ook gemakkelijk op te nemen in vloeren met patronen.

Bekijk marmeren tegels van 60x60 in onze showroom

Maak een afspraakWil je zelf ervaren welke looks je kunt creëren met de marmerlook tegels van 60×60 van Cérunique? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kun je vrijwel alle tegels uit ons assortiment bekijken en ervaren. Zo kun je misschien wel verrast worden door een van de meer unieke kleuren van onze marmeren tegels van 60×60. Wil je zeker weten dat je vindt wat je zoekt? Plan dan een afspraak en we helpen je tijdens je bezoek.

De mooiste marmerlook tegels van Limburg

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Laat je inspireren & verrassen

Vind jouw marmerlook tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale marmerlook tegel. 

Marmerlook vloertegels zijn ideaal voor vloerverwarming

Onze tegels in marmerlook zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze komen uit high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit rechtstreeks door ons ingekocht. Onze keramische tegels zijn ideaal te combineren met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte optimaal en verdelen deze egaal over de vloer. Daarnaast blijven keramische tegels lang warm, zodat je minder energie verbruikt. Marmerlook vloertegels hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Zo lijkt het alsof je een echte marmeren vloer hebt, maar geniet je van het gemak van keramische tegels. Dat geldt natuurlijk ook voor onze steen-, beton- en houtlook tegels. Zo is er voor iedere interieurwens de juiste tegel te vinden.

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.