Keramische terrastegels schoonmaken | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische terrastegels schoonmaken

Het is belangrijk om goed voor je keramische terrastegels te zorgen, omdat ze niet alleen duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan je tuin zijn. Het klinkt simpel, maar keramische tegels maak je het beste schoon met lauw water. Synthetische reinigingsmiddelen kunnen de tegels schade toe brengen en raden wij dan ook af. Enkele tips voor het onderhouden van je keramische terrastegels.– Maak na het leggen van de tegels ze goed schoon. Want er kunnen kalk-, cement- of andere resten van voegmortel achterblijven op je tegel. Deze vlekken kunnen zich vasthechten. De eerste schoonmaakbeurt, na het uitharden van de voegen is dus gelijk de belangrijkste. 


– Verder geldt dat de combinatie van water en een dweil de nummer 1 oplossing is om je tegels te onderhouden. 


– Maak geen gebruik van zure of agressieve middelen om groenaanslag te verwijderen. Dat is helemaal niet nodig en slecht voor de tegel en voor het milieu. 


Keramiek is extreem hard en niet makkelijk doordringbaar. Kies daarom voor minimaal onderhoud en maximaal genieten: dé woorden die horen bij keramische tegels.

Heb je helaas toch een hardnekkige vlek neem dan altijd even contact met ons op. 

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Tegels Maastricht

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Laat je inspireren & verrassen

Keramische buitentegels zijn erg populair

Keramische tuintegels zijn nog relatief nieuw op de markt, maar ze zijn erg in opkomst. Dat is niet voor niets, want de tegels beschikken over een aantal eigenschappen die in de tuin of op het terras goed van pas komen. Keramische tuintegels zijn vorst- en hittebestendig. Hierdoor kunnen de keramische tegels tegen temperaturen tussen de -50 tot +60 graden. De keramische tuintegel wordt gemaakt uit klei dat op zeer hoge temperatuur gebakken is. De tegels zullen daardoor niet kromtrekken door extreme temperaturen. Daarbij zijn de tegels UV-bestendig, waardoor de tegels niet zullen verkleuren bij zonlicht. Ideale eigenschappen voor buiten!

Vind jouw ideale tuin of terras tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale buitentegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.