Keramische tegels of beton tegels? | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische tegels of beton tegels?

De voor- en nadelen van keramische en beton tegels

Keramische en betonnen tegels zijn twee van de meest veelzijdige en populaire materialen voor vloeren, wandbekleding, aanrechtbladen en meer. Beide soorten hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om je behoeften te overwegen voordat je beslist welk product voor jou geschikt is.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gemaakt van een combinatie van klei, mineralen en water dat in een oven op zeer hoge temperaturen wordt gebakken. Dit proces geeft keramische tegels hun sterkte en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Keramische tegels zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en zijn zeer goed bestand tegen krassen en verbleken. Keramische tegels kunnen echter wel barsten vertonen indien ze onderhevig zijn aan plotselinge temperatuurschommelingen of zware schokken.

Beton tegels

Uiteindelijk hangt de keuze tussen keramische en betontegels af van uw individuele behoeften en budget. Overweeg de kenmerken van elk type tegel voordat u een beslissing neemt om de beste waarde voor je geld te krijgen.

De voordelen van keramische tegels ten opzichte van betontegels

Keramische tegels zijn ze gemakkelijker te installeren, vergen ze minder onderhoud en zien ze er decoratief uit. Keramische tegels bieden ook extra voordelen, zoals een grotere brandwerendheid, betere akoestische prestaties en een beter warmtebehoud. Betonnen tegels daarentegen zijn zwaarder, moeilijker te installeren en kunnen bij slecht onderhoud barsten of vlekken vertonen.

Bezoek onze showroom

Cérunique is de specialist op het gebied van keramische tegels. Wij bieden een ruim aanbod tegels van de beste kwaliteit aan. Laat je inspireren op onze website. Wij kijken er naar uit je daarna te ontvangen in onze ruime showroom in Maastricht.

De mooiste tegelstudio van Limburg

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Tegels gekocht in 60x120cm en 60x60 cm. 1e klas kwaliteit tegen concurrerende prijs uit voorraad geleverd.

Ed

Berg en Terblijt

Prettige ontvangst, mooie overzichtelijke presentatie, grote keuze. Deskundige uitleg met goed inlevingsvermogen. Heel interessante prijzen, snelle levering.

Peter en Margo van den Eertwegh

Eijsden

Vind jouw ideale wand of vloer tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel tegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.