Terrastegels Maastricht | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Terrastegels Maastricht

Wil je een terras gaan aanleggen of de tegels van je terras vernieuwen? Dan kun je bij Cérunique uitstekend terecht voor terrastegels in Maastricht. We hebben een ruim assortiment aan keramische tegels uit Italië. Deze tegels zijn ook uitermate geschikt voor het aanleggen van een terras. Onze terrastegels in Maastricht zijn namelijk zeer onderhoudsvrij en slijtvast. Zo kun je langdurig genieten van je terras.

De mooiste terrastegels vind je bij Cérunique

Terrastegels in Maastricht bestel je het best bij Cérunique. Al onze tegels zijn namelijk van hoogwaardig keramiek gemaakt. Dit maakt de tegels bijzonder onderhoudsvrij. Keramische tegels zijn namelijk minder vatbaar voor aanslag en andere invloeden van het weer buiten. Dit zorgt ervoor dat je de terrastegels minder intensief hoeft schoon te maken. Bovendien worden onze tegels op een zeer hoge temperatuur gebakken. Dit zorgt voor een uitstekende slijtvastheid. De tegels beschadigen minder snel en vertonen minder snel tekenen van slijtage. De tegels zijn ook bestand tegen snelle temperatuurwisselingen.

Constante kwaliteit

Wij garanderen altijd de kwaliteit van onze terrastegels in Maastricht. We bestellen onze tegels namelijk rechtstreeks bij de fabrieken in Italië. Hierdoor weten we precies waar de tegels vandaan komen. Daarbij importeren we de tegels zelf, waardoor de uiteindelijk verkoopprijs ook relatief laag blijft. Bovendien kun je er altijd vanuit gaan dat de kwaliteit constant blijft. We hebben namelijk alleen tegels van topmerken in ons assortiment. Denk hierbij aan merken zoals Sil Ceramische en Novabell.

Terrastegels in Maastricht met een unieke uitstraling

Onze keramische terrastegels zijn beschikbaar in verschillende uitstralingen. Deze tegels voor buiten zijn te verkrijgen met diverse looks. Zo kun je kiezen voor een steenlook, betonlook, marmerlook of zelfs een houtlook. Vrijwel alle looks zijn beschikbaar voor onze terrastegels. Hierdoor kun je een terras creëren met een unieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor tegels met houtlook om een warme woonkamersfeer te creëren. Of kies voor een marmerlook en waan jezelf in je tuin in een luxe spa.

 

De uitstraling van je terras is ook te beïnvloeden door het formaat van de tegels. Zo kun je kiezen voor terrastegels van verschillende formaten. Je kunt een speels patroon leggen, wat de uitstraling van je tuin natuurlijker maakt. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor enkel vierkante tegels in bijvoorbeeld het formaat 60×60 voor een strak en neutraal resultaat.

Bekijk al onze terrastegels in de showroom in Maastricht

Ben je benieuwd hoe de kleuren van de tegels van Cérunique er in het echt uitzien? Kom dan langs in de showroom. Wil je zeker weten dat we voldoende tijd voor je hebben? Of wil je graag advies over de mogelijkheden voor een terras dat bij jouw woning past? Maak dan een afspraak en we staan voor je klaar in de showroom. 

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Tegels Maastricht

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Laat je inspireren & verrassen

Keramische buitentegels zijn erg populair

Keramische tuintegels zijn nog relatief nieuw op de markt, maar ze zijn erg in opkomst. Dat is niet voor niets, want de tegels beschikken over een aantal eigenschappen die in de tuin of op het terras goed van pas komen. Keramische tuintegels zijn vorst- en hittebestendig. Hierdoor kunnen de keramische tegels tegen temperaturen tussen de -50 tot +60 graden. De keramische tuintegel wordt gemaakt uit klei dat op zeer hoge temperatuur gebakken is. De tegels zullen daardoor niet kromtrekken door extreme temperaturen. Daarbij zijn de tegels UV-bestendig, waardoor de tegels niet zullen verkleuren bij zonlicht. Ideale eigenschappen voor buiten!

Vind jouw ideale tuin of terras tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale buitentegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.