Woonhuis Armonie Metallica Piombo | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Woonhuis Armonie Metallica Piombo

 • Fabrikant

  Armonie
 • Kleur

  Metallica
 • Serie

  Piombo
 • Soort

  Betonlook

Meer informatie over deze tegel?

Armonie Metallica Piombo

De tegels van Armonie Metallica Piombo zijn een ware eyecatcher in elk interieur. Met hun unieke uitstraling en robuuste afwerking voegen ze een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek, dat zorgvuldig is bewerkt en behandeld om de perfecte metallic glans te creëren. Het resultaat is een prachtige mix van verschillende grijstinten, die samen een harmonieus geheel vormen. De naam ‘Piombo’ verwijst naar het Italiaanse woord voor lood, wat de stevige en duurzame eigenschappen van deze tegels benadrukt.

Wat deze tegels extra bijzonder maakt, is het feit dat geen enkele tegel exact hetzelfde is. Door het ambachtelijke productieproces ontstaan er kleine variaties in kleur en textuur, waardoor elk stuk uniek is. Dit geeft de tegels een authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat ze perfect passen in zowel moderne als klassieke interieurs.

Naast hun esthetische waarde zijn de tegels van Armonie Metallica Piombo ook erg praktisch in gebruik. Ze zijn bestand tegen krassen, slijtage en vocht. Hierdoor kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld als wand- of vloertegel of als decoratie in de tuin.

Bovendien zijn deze tegels eenvoudig te onderhouden. Een regelmatige schoonmaakbeurt met een mild reinigingsmiddel is voldoende om ze in perfecte staat te houden. Dit maakt ze ook ideaal voor gebruik in drukke ruimtes, zoals de keuken of badkamer.

Meer informatie over deze tegel?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.