Terras Keope Dolmix | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Terras Keope Dolmix

 • Fabrikant

  Keope
 • Kleur

  Dolmix Grey
 • Afmeting

  120x120
 • Soort

  Terrastegel

Meer informatie over deze tegel?

Keope Dolmix tegels

De Keope Dolmix lijn is een prachtige collectie terrastegels die de perfecte toevoeging vormt voor elke buitenruimte. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig porcellanato keramiek, wat zorgt voor duurzame en sterke terrastegels die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Van warme aardetinten tot moderne grijstinten, er is voor ieder wat wils binnen de Keope Dolmix lijn. Bovendien zijn er diverse formaten beschikbaar, waardoor er eindeloos gevarieerd kan worden met het legpatroon.

De tegels zijn krasbestendig, slipvrij en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor gebruik op een terras, maar ook bijvoorbeeld rondom een zwembad of als bestrating in de tuin.

Een ander groot pluspunt van deze tegelcollectie is dat ze vorstbestendig zijn. Dit betekent dat ze niet zullen barsten of scheuren tijdens koude winters of juist hete zomers. Hierdoor kunnen de Keope Dolmix tegels het hele jaar door gebruikt worden en blijven ze jarenlang mooi.

De Keope Dolmix lijn is niet alleen geliefd bij particulieren, maar ook bij professionals zoals architecten en hoveniers. Dankzij de hoge kwaliteit en veelzijdigheid van deze tegels, kunnen zij de perfecte buitenruimte creëren voor hun klanten.

Meer informatie over deze tegel?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.