Badkamer Novabell Khroma lijn | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Badkamer Novabell Khroma

  • Fabrikant

    Novabell
  • Kleur

    Khroma Rammed Talco en Khroma Talco
  • Afmeting

    Douchewand: 60x120 | Vloer: 60x60

Meer informatie over deze tegels?

Novabell Khroma tegels

De Novabell Khroma tegels zijn een geweldige toevoeging aan elke ruimte. Deze keramische tegels hebben een prachtige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect passen bij elk interieur. De tegels hebben een moderne en strakke look, maar kunnen ook zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

Wat de Novabell Khroma tegels echt uniek maakt, is hun kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en zijn daardoor duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn ze bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

Een ander voordeel van deze tegels is dat ze ook geschikt zijn voor vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een gelijkmatige warmtespreiding in de ruimte.

De Novabell Khroma tegels bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook esthetische voordelen. Door hun formaat en kleurschakeringen kunnen ze gebruikt worden om verschillende patronen te creëren. 

De Novabell Khroma tegels zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met hun veelzijdigheid en duurzaamheid maken ze elke ruimte compleet en stijlvol.

Meer informatie over deze tegels?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.