Badkamer Novabelll en Fap | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Luxe badkamer

  • Fabrikant

    Novabell & Fap
  • Kleur

    Open Sandmoon & Blok Beige
  • Afmeting

    100x100 en 90x90

Meer informatie over deze tegels?

Novabell Open tegels

De Novabell Open tegel serie is een prachtige en veelzijdige collectie van keramische tegels. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een uniek design dat perfect aansluit bij elke ruimte. Met de Novabell Open tegel serie kun je eindeloos combineren en je eigen stijl creëren, of het nu gaat om een moderne of klassieke sfeer. Bovendien zijn deze tegels duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle tegels die uw huis of project tot leven brengen? Dan is de Novabell Open tegel serie zeker een aanrader! Ontdek nu ons uitgebreid assortiment en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van deze prachtige tegelserie.

Fap Blok tegels

De Fap Blok tegels zijn een ware eyecatcher in elk interieur. Met hun unieke vormgeving en opvallende kleuren zijn ze de perfecte keuze voor wie durft te experimenteren. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn daardoor uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Wat deze tegels zo bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid. Door de verschillende formaten en kleuren kunnen ze op talloze manieren gecombineerd worden, waardoor er eindeloos veel patronen mogelijk zijn. Van een strakke moderne look tot een speelse retro uitstraling, met de Fap Blok tegels is alles mogelijk.

Bovendien zijn deze tegels niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Zo kan je jouw terras of balkon omtoveren tot een waar kunstwerk met behulp van deze bijzondere tegels.

Kortom, de Fap Blok tegels bieden oneindig veel mogelijkheden om jouw interieur of buitenruimte te verfraaien. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke en persoonlijke ruimte met behulp van deze prachtige tegels.

Meer informatie over deze tegels?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.