Keramische tuintegels | Cérunique | Mooiste tuintegels van Limburg ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keramische tuintegels

Opzoek naar keramische tegels voor op het terras of de tuin?

Keramische tuintegels zijn de perfecte manier om een vleugje persoonlijkheid en design toe te voegen aan je buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar iets kleurrijks, rustieks of moderns – er is een buitentegel voor iedereen! Met keramische tuintegels kun je prachtige paden in de tuin creëren, bestaande muren en terrassen accentueren, of zelfs een geheel nieuwe buitenvoorziening aanleggen. Keramische tegels zijn niet alleen duurzaam, ze zijn ook nog eens gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden. Hierdoor heb je er jarenlang plezier. Begin vandaag nog met het verfraaien van uw buitenruimte met stijlvolle keramische tuintegels!

Toepassingen keramische tegels buiten

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt ze gebruiken om een terras aan te leggen, een pad naar de tuin te creëren, een achtertuin oase te creëren met een buitenkeuken of terras, een loungeruimte bij het zwembad aan te leggen, en nog veel meer. Terrastegels komen ook in een grote verscheidenheid van kleuren, vormen en grootte. Bovendien zijn keramische tegels uiterst duurzaam en vereisen ze minimaal onderhoud. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over vervanging! Dus waarom zou je je buitenruimte niet opfleuren met prachtige keramische tuintegels?

Soorten en formaten keramische tegels buiten

Keramische tuintegels zijn er in verschillende soorten en maten, passend bij uw stijl en behoeften. U kunt kiezen uit verschillende geglazuurde afwerkingen, die een subtiele glans geven en vlekken voorkomen; structuurtegels die de uitstraling van natuursteen geven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de installatie; of zelfs mozaïektegels waarmee u gemakkelijk prachtige patronen kunt creëren.

Met keramische terrastegels van Cérunique maak je van elke buitenruimte iets unieks. De 60 x 60 cm tegels zijn het meest populaire formaat in het assortiment. Maar uiteraard is het assortiment veel groter. Bezoek onze ruime showroom in Maastricht en laat je inspireren!

 

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Tegels Maastricht

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Laat je inspireren & verrassen

Keramische buitentegels zijn erg populair

Keramische tuintegels zijn nog relatief nieuw op de markt, maar ze zijn erg in opkomst. Dat is niet voor niets, want de tegels beschikken over een aantal eigenschappen die in de tuin of op het terras goed van pas komen. Keramische tuintegels zijn vorst- en hittebestendig. Hierdoor kunnen de keramische tegels tegen temperaturen tussen de -50 tot +60 graden. De keramische tuintegel wordt gemaakt uit klei dat op zeer hoge temperatuur gebakken is. De tegels zullen daardoor niet kromtrekken door extreme temperaturen. Daarbij zijn de tegels UV-bestendig, waardoor de tegels niet zullen verkleuren bij zonlicht. Ideale eigenschappen voor buiten!

Vind jouw ideale tuin of terras tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale buitentegel. 

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.