Keope Heritage | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keope Heritage

De Heritage serie van Keope is geïnspireerd op de verschillende Portland stenen om het kleurengamma van het natuurlijke materiaal nauwkeurig te reproduceren. Beige, Ivoor, Parel en Grijs zijn aardse, lichte kleuren met zanderige ondertonen die worden versterkt door fossiele insluitsels. Het is een veelzijdig
kleurenpalet dat geschikt is voor binnen- en buitenbekleding in mooie woon-, openbare en commerciële ruimtes. De R10 afwerking voegt textuur en diepte toe aan het oppervlak terwijl het zacht blijft aanvoelen. Voor buitentoepassingen is er de antislipafwerking R11.

 

De Heritage collectie is te bezichtigen in onze showroom in Maastricht.

Keope merken Cérunique

Kleuren en afwerkingen

Deze serie Heritage is leverbaar in onderstaande kleuren:

 

– Keope Heritage, Pearl
– Keope Heritage, Beige
– Keope Heritage, Ivory
– Keope Heritage, Grey
– Keope Heritage, Geometric Coral
– Keope Heritage, Geometric Mist
– Keope Heritage, Geometric Ocean
– Keope Heritage, Geometric Sand

Formaten en diktes

Het assortiment formaten van Heritage biedt de vrijheid om verschillende samengestelde geometrieën te creëren. Voor binnenmuren en vloeren zijn er vier formaten om uit te kiezen: van grote platen van 120×120 cm tot tegels van 30×60, plus speciale stukken voor traptreden en plinten. De dikte van 20 mm voor buitenruimtes, beschikbaar in het formaat 60×120 cm, garandeert de veiligheid, onveranderlijkheid en weerstand die vereist zijn voor het beoogde gebruik.

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.