Keope Heritage | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keope Heritage

Keramische tegels van FAP worden gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit volgens een stijl die origineel is, altijd up-to-date en het resultaat van constant, gepassioneerd onderzoek naar toekomstige trends op het gebied van interieurontwerp, architectuur, mode en levensstijl.

 

Van badkamertegels tot keukenwand, van elegante XXL tegels voor je woonruimte tot levendige designs voor binnen en buiten. Het doel van het Fap is om collecties te creëren die zowel voor vloeren en wanden naast elkaar kunnen worden gebruikt. Diverse series hebben wandtegels met 3D effecten die uitstekend gecombineerd kunnen worden met bijpassende vloertegels. De 3D tegels bestaan in verschillende geometrische vormen, maar ook sierlijke bloemmotieven.

Zo worden combinaties mogelijk  van keramiek geïnspireerd door verschillende materialen, met verschillende nuances en contrasten, waardoor originele en gedurfde gepersonaliseerde interieurs gemaakt kunnen worden.

 

 

Keope merken Cérunique

Kleuren en afwerkingen

Het uniforme en harmonieuze kleurenpalet van de Heritage is geïnspireerd op de verschillende Portland stenen om het kleurengamma van het natuurlijke materiaal nauwkeurig te reproduceren. Beige, Ivoor, Parel en Grijs zijn aardse, lichte kleuren met zanderige ondertonen die worden versterkt door fossiele insluitsels. Het is een veelzijdig
kleurenpalet dat geschikt is voor binnen- en buitenbekleding in mooie woon-, openbare en commerciële ruimtes. De R10 afwerking voegt textuur en diepte toe aan het oppervlak terwijl het zacht blijft aanvoelen. Voor buitentoepassingen is er de antislipafwerking R11.

Formaten en diktes

Het assortiment formaten van Heritage biedt de vrijheid om verschillende samengestelde geometrieën te creëren. Voor binnenmuren en vloeren zijn er vier formaten om uit te kiezen: van grote platen van 120×120 cm tot tegels van 30×60, plus speciale stukken voor traptreden en plinten. De dikte van 20 mm voor buitenruimtes, beschikbaar in het formaat 60×120 cm, garandeert de veiligheid, onveranderlijkheid en weerstand die vereist zijn voor het beoogde gebruik.

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.