Houtlook tegels: de trend van nu | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Houtlook tegels: de trend van nu

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan heb je vast al veel opties bekeken – zoals houten vloeren, tegels, laminaat enzovoort. Maar wat dacht je van houtlook tegels? Dit type vloer is nu helemaal in, vooral in de vorm van visgraat keramisch parket. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over houtlook tegels en de voordelen van visgraat keramisch parket.

Wat zijn houtlook tegels?

Wat zijn houtlook tegels eigenlijk? Het zijn keramische tegels die eruit zien als hout. Dankzij de innovatieve technologie van tegenwoordig zijn deze tegels bijna niet te onderscheiden van echt hout – ze hebben dezelfde structuur, kleur en nerfpatronen. Maar houtlook tegels hebben wel een aantal voordelen ten opzichte van echte houten vloeren. Ten eerste zijn ze veel duurzamer. Ze zijn bestand tegen vocht, krassen, vlekken, en zijn minder gevoelig voor slijtage. Dus je kunt ze gerust gebruiken in vochtige ruimtes of in de keuken.

Bovendien zijn houtlook tegels veel makkelijker in onderhoud. Je hoeft ze niet te schuren, te lakken of te oliën, en ze blijven altijd mooi. En last but not least – ze zijn veel betaalbaarder dan echte houten vloeren. Dus als je een mooie houten vloer wilt, maar niet het budget hebt om daar in te investeren, zijn houtlook tegels een uitstekend alternatief.

Visgraat keramisch parket

Visgraat keramisch parket, is de nieuwste trend in houtlook tegels. Visgraat keramisch parket is een geweldige manier om de luxe van houten vloeren te combineren met de duurzaamheid van keramische tegels. Het patroon van visgraat geeft je vloer een unieke uitstraling, een klassieke touch en tegelijkertijd een modern karakter.

Visgraat keramisch parket is beschikbaar in vele verschillende kleuren, van licht tot donker, van grijstinten tot warme houtkleuren. Dus of je nu een klassiek of modern interieur hebt, visgraat keramisch parket zal er altijd bij passen. Bovendien kunnen deze tegels zowel op de vloer als aan de wand worden geplaatst, zodat je een uniforme look kunt creëren in je badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.

Naast de mooie uitstraling en hoge kwaliteit, biedt visgraat keramisch parket nog meer voordelen. Zo hebben deze tegels bijvoorbeeld een antislip laag, wat de veiligheid verhoogd – zeker als je jonge kinderen of ouderen in huis hebt. Ten tweede is keramisch parket milieu- en allergievriendelijk – het trekt geen stof of vuil aan en is gemakkelijk schoon te houden.

Houtlook tegels bij Cérunique

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, overweeg dan zeker houtlook tegels. Dit type vloer combineert de elegantie van een houten vloer met de duurzaamheid van keramische tegels. Het is een perfecte keuze voor mensen die houden van harmonie en comfort, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van kwaliteit, onderhoud en budget. Dus bekijk ons assortiment houtlook tegels en creëer de vloer van je dromen!

Bezoek onze showroom

In onze showroom hebben we een ruime keuze aan keramische houtlook tegels. Ze zijn er in alle maten, kleuren en looks. Onze adviseurs kunnen je adviseren en samen met jou een moodbord maken dat aansluit bij je wensen. 

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale marmerlook tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.