De badkamertrends van 2024 | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

De badkamertrends van 2024

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in ons huis. Het is een plek waar we ons kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Van rustige kleuren tot een explosie van kleur; de badkamertrends voor 2024 hebben iets te bieden voor iedereen. Benieuwd naar de nieuwe badkamertrends? Lees dan verder!

 

Veelzijdig keramiek​ in de badkamer

Keramische tegels zij altijd al populair geweest in de badkamer en blijven een favoriet materiaal onder interieurontwerpers.

 

We betreden een nieuw tijdperk van functionaliteit, waarbij keramiek op verschillende manieren gebruikt kan worden, zoals voor wastafels, douchebakken en badkuipen. De mogelijkheden met keramiek zijn eindeloos en het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Wellness in de badkamer

De trend van wellness en ontspanning in huis zet zich voort in 2024, vooral in de badkamer. We willen allemaal een spa-achtige omgeving creëren in onze eigen badkamer om te kunnen ontspannen na een lange dag werken. Door het gebruik van aromatische oliën, kaarsen, planten en zachte verlichting kun je een serene omgeving creëren waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Rustige kleuren

De kleuren in de badkamer worden steeds rustiger en neutraler. Zachte pasteltinten, wit en grijstinten zijn nog altijd populair en zullen dat naar verwachting ook blijven in 2024. Deze kleuren geven de badkamer een frisse en schone uitstraling en zorgen voor een kalme, ontspannen sfeer.

Organische vormen

De organische vormgeving blijven we in 2024 veel terugzien. Denk hierbij aan ronde wastafels, vloeiende lijnen en organische vormen in meubels en accessoires.

Hotel chique

De badkamertrend van 2024 wordt geïnspireerd door luxueuze hotels over de hele wereld. Met deze trend wil je jouw badkamer transformeren in een elegante, gerieflijke omgeving, ongeacht de grootte van de kamer. Gebruik koele kleuren en minimalistisch design voor een chique, luxueuze uitstraling.

Felle kleuren en opvallende ontwerpen

Gedurfde statements worden gemaakt met felle kleuraccenten en opvallende ontwerpen. Gebruik contrasten die de badkamer net iets extra’s geven, zoals een felgekleurde tegelwand, een opvallende wasbak of een gewaagde douche.

Natuurlijk materiaal

Geïnspireerd door het buitenleven zien we een groeiende vraag naar natuurlijke materialen, zoals marmer, graniet en hout, in de badkamer. Dit geeft de badkamer een luxe uitstraling en een natuurlijke, rustgevende sfeer.

Duurzaamheid​

Kies voor duurzame materialen die lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn, en overweeg energiebesparende opties zoals LED-verlichting, zonnepanelen en een waterefficiënt toilet.

Bezoek onze tegelstudio in Maastricht

Welke badkamertrend van 2024 spreekt jou het meeste aan? In onze tegelstudio in Maastricht hebben we een uitgebreid assortiment van de mooiste keramische tegels voor in jouw droombadkamer. Onze tegelspecialisten denken graag met met je mee.

Wil je meer zien van deze toffe trends? Bekijk onze inspiratiepagina op Pinterest! Loop tijdens onze openingstijden gerust binnen om vrijblijvend inspiratie op te doen. 

Graag tot ziens bij de mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.