De mooiste badkamertegels van Kerkrade | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

De mooiste badkamertegels van Kerkrade

Opzoek naar badkamertegels in de omgeving Kerkrade?

Dan ben je bij Cérunique aan het juiste adres. Cérunique is dé tegelspecialist van Limburg. We bieden de mooiste Italiaanse tegels aan voor in de badkamer, tegen zeer voordelige prijzen! Kom langs in onze showroom en laat je inspireren. 

Badkamertegels omgeving Kerkrade

De tegels hebben veel impact op de uitstraling van je badkamer. Ben jij op zoek naar de mooiste badkamertegels van Kerkrade? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Cérunique. In ons assortiment vind je enkel hoogwaardige tegels van keramiek, afkomstig uit Italië. Onze badkamertegels zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Qua uitstraling bieden we je tal van verschillende mogelijkheden. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Wij verwelkomen je graag in onze showroom! Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via onze website.

Hoogwaardige badkamertegels in Kerkrade

Bij Cérunique vind je kwalitatieve badkamertegels in KerkradeBrunssum. Omdat de tegels van keramiek gemaakt zijn, hebben ze weinig onderhoud nodig. De tegels uit ons assortiment zijn op hoge temperatuur gebakken, waardoor ze extra stevig zijn. Ze kunnen goed tegen een stootje en er is niet snel sprake van slijtage of krassen. Overigens zijn de tegels van keramiek ook goed te combineren met vloerverwarming. Heb jij een badkamerrenovatie gepland en wordt er vloerverwarming aangelegd?
Dan vind je bij ons de meest geschikte badkamertegels in KerkradeBrunssum! Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, leveren we uitsluitend tegels van topmerken. We kopen de tegels rechtstreeks bij de fabrikanten in en importeren de tegels zelf vanuit Italië. Om die reden kunnen we de badkamertegels in Beesel tegen scherpe prijzen aanbieden. In ons assortiment vind je onder meer tegels van luxe merken als Sil Ceramische en Novabell.

Hoogwaardige tegels uit Italië tegen zeer voordelige prijzen

Alhoewel al onze keramische tegels uit Italië komen, bieden wij de meest uiteenlopende badkamertegels aan. We hebben tegels in allerlei verschillende formaten, kleuren en met diverse texturen. Zo bieden we tegels aan met een houtlook, maar ook met een betonlook, steenlook en marmerlook. Je vindt in onze winkel altijd een tegel die perfect aansluit op je persoonlijke wensen en de stijl van je badkamer. Daarnaast zijn de tegels ook geschikt voor allerlei andere ruimtes in huis.

Wij nodigen je graag uit in onze showroom

Ben je benieuwd naar ons aanbod badkamertegels? Dan verwelkomen we je graag in onze showroom. We bieden je graag een kopje cappuccino aan, om je vervolgens een rondleiding te geven. In onze ruime showroom vind je tal van verschillende badkamertegels om met elkaar te vergelijken. Zo ontdek je al snel welke tegels het best op jouw wensen aansluiten! Krijg je graag advies van onze specialisten? Dan kun je van te voren een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat we klaarstaan om je een rondleiding te geven!

Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Op zaterdagen zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ontvang je graag telefonisch advies? Ook dan helpen onze specialisten je graag verder. Je kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 043-2204040. Je kunt ons ook altijd een mailtje sturen: info@cerunqiue.nl of het contactformulier op de website invullen. 

De mooiste badkamertegels van Kerkrade

Adres

Avenue Ceramique 175 6221 KX Maastricht

E-mail adres

info@cerunique.nl

Telefoonnummer

043-2204040

Volg ons op social media

Voor welke badkamertegel kies jij?

Vind jouw ideale badkamertegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale badkamertegel. 

De voordelen van keramische badkamertegels

Een tegel uitkiezen doe je niet dagelijks. Er is veel keuze waardoor het soms lastig kiezen is. Om je bezoek aan onze tegelstudio in Maastricht zo goed mogelijk voor te bereiden kan het handig zijn om het volgende alvast mee te nemen:

Daarom kies je voor Cérunique

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.