...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Keuken Novabell Lounge

  • Fabrikant

    Novabell
  • Serie

    Lounge
  • Kleur

    Earth
  • Afmeting

    80x80

Meer informatie over deze tegels?

Novabell Lounge tegels

Ben je op zoek naar tegels die jouw interieur naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de Novabell Lounge tegels precies wat je nodig hebt. Deze prachtige tegels combineren moeiteloos elegantie met functionaliteit en zorgen voor een unieke uitstraling in elke ruimte.

Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, de Novabell Lounge tegels passen perfect bij elke stijl. Het assortiment bestaat uit diverse kleuren, patronen en formaten, waardoor er voor iedere smaak wel iets te vinden is. Zo kun je kiezen voor opvallende marmerlook tegels die een gevoel van luxe en exclusiviteit uitstralen, of juist voor subtiele effen tegels die zorgen voor een rustige en serene sfeer.

Maar niet alleen het uiterlijk van de Novabell Lounge tegels is indrukwekkend, ook de kwaliteit is van hoog niveau. De tegels zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang meegaan zonder hun schoonheid te verliezen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden en bestand tegen krassen en vlekken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over beschadigingen of intensief schoonmaakwerk.

Eén van de grootste voordelen van de Novabell Lounge tegels is dat ze geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Van keuken tot badkamer en van woonkamer tot slaapkamer, deze tegels kunnen overal gelegd worden. Door de hoge kwaliteit en het tijdloze design zullen ze een jarenlange toevoeging zijn aan jouw interieur.

Bovendien zijn de Novabell Lounge tegels ideaal voor vloerverwarming. De tegels hebben een goede warmtegeleiding, waardoor ze snel opwarmen en de warmte goed vasthouden. Zo geniet je niet alleen van een prachtige vloer, maar ook van heerlijke warme voeten tijdens koude dagen.

De Novabell Lounge tegels haal je niet alleen kwaliteit en schoonheid in huis, maar ook comfort en gemak. Maak van jouw interieur een echte eyecatcher met deze unieke tegels en ervaar zelf het verschil. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en creëer een stijlvolle en luxueuze sfeer in jouw woning. Bestel nu de Novabell Lounge tegels en geef jouw interieur een make-over waar je nog jarenlang van zult genieten!

Meer informatie over deze tegels?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.