...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Badkamer Novabell Khroma & Fap GLIM Brick

  • Fabrikant

    Novabell
  • Kleur

    Khroma Rammed Talco en Khroma Talco
  • Afmeting

    Douchewand: 60x120 | Vloer: 60x60
  • Fabrikant

    Fap Ceramiche
  • Serie

    GLIM Brick
  • Kleur

    Salvia
  • Afmeting

    6x24
  • Prijs

    €79.60 m2

Meer informatie over deze tegels?

Novabell Khroma tegels

De Novabell Khroma tegels zijn een geweldige toevoeging aan elke ruimte. Deze keramische tegels hebben een prachtige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect passen bij elk interieur. De tegels hebben een moderne en strakke look, maar kunnen ook zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

Wat de Novabell Khroma tegels echt uniek maakt, is hun kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en zijn daardoor duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn ze bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

Een ander voordeel van deze tegels is dat ze ook geschikt zijn voor vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een gelijkmatige warmtespreiding in de ruimte.

De Novabell Khroma tegels bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook esthetische voordelen. Door hun formaat en kleurschakeringen kunnen ze gebruikt worden om verschillende patronen te creëren. 

De Novabell Khroma tegels zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met hun veelzijdigheid en duurzaamheid maken ze elke ruimte compleet en stijlvol.

Fap Ceramiche GLIM Brick

FAP Ceramiche is een Italiaans merk dat bekend staat om haar hoogwaardige tegels. Een van hun populaire collecties is de Glim Brick serie. Deze serie bestaat uit prachtige tegels met een glanzende afwerking, waardoor ze zorgen voor een luxueuze uitstraling in elke ruimte.

De Glim Brick tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, waardoor er voor elk interieur wel een passende variant te vinden is. De rechthoekige vorm van de tegels geeft een moderne twist aan de traditionele bakstenen look. Dit maakt ze perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Naast het esthetische aspect zijn deze tegels ook nog eens functioneel. Ze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat ervoor zorgt dat ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Hierdoor kun je jarenlang genieten van een prachtige vloer of wand met de Glim Brick tegels.

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher in de keuken of juist een rustgevende sfeer wilt creëren in de badkamer, met de Glim Brick serie van FAP Ceramiche zit je altijd goed. Laat je inspireren door deze schitterende collectie en geef jouw interieur een stijlvolle upgrade met de glanzende tegels van FAP Ceramiche.

Meer informatie over deze tegels?

Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kom langs in onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze tegelspecialisten.

Inspiratie foto's

Vind jouw ideale tegel

Bezoek onze showroom en krijg advies van een van onze tegelspecialisten voor het vinden van jouw ideale tegel. 

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.