Ontdek travertijn keramische tegels bij Cérunique | Cérunique ...

De mooiste én voordeligste tegelstudio van Limburg

Ontdek travertijn keramische tegels bij Cérunique

Travertijn is een sedimentair kalksteenrots. Het heeft de eeuwen doorstaan als een testament van elegantie en duurzaamheid. Van majestueuze monumenten zoals het Colosseum in Rome tot moderne huizen, het is altijd een veelzijdig materiaal geweest dat veel wordt toepast in de wereld van de architectuur.

De kleur van travertijn varieert natuurlijk, afhankelijk van de onzuiverheden tijdens de vorming ervan. Kleuren kunnen variëren van wit, licht beige tot roodbruin. Travertijn kan aders of strepen hebben, waardoor elke plaat een uniek uiterlijk heeft.

In dit artikel focussen we ons niet op natuurlijke travertijn, maar op de innovatieve tegelsoorten: travertijn keramische tegels. Deze tegels vangen de karakteristieke tinten en aderen (variërend van wit tot beige) van travertijn, en bieden een praktisch en veelzijdig alternatief voor traditionele natuurlijke travertijn.

Travertijn keramische tegels

Travertine tegels worden steeds populairder in moderne interieurs. Ze voegen luxe en elegante accenten toe terwijl ze een natuurlijke uitstraling behouden. Travertijn is een zeer poreuze steen, waardoor het een delicate keuze is voor huishoudens. Vanwege hun poreusheid kunnen ze gemakkelijk vlekken en beschadigingen oplopen. Gelukkig biedt de markt een groot aanbod aan keramische travertijn tegels die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze tegels zijn een ideale keuze voor degenen die de luxe uitstraling van travertijn willen zonder de noodzaak van uitgebreid onderhoud.

Toepassing van travertijn

Travertijn vindt zijn plek in het hele huis. Het is een populaire keuze voor woonkamers, keukens en gangen, waar het gebruikt kan woeden als luxueuze vloertegel. Voor degenen die op zoek zijn naar een weelderige touch, is een travertijn badkamer een perfecte optie. De vloer straalt elegantie uit, terwijl de wandtegels een verfijnde uitstraling geven.

Travertijn in de woonkamer en keuken

Travertijn keramische tegels in de woonkamer en keuken zorgen voor een tijdloze stijl in huis. In de woonkamer, waar comfort en stijl hand in hand gaan, voegen deze tegels een dosis natuurlijke charme toe. Ze vormen een perfect canvas voor zowel moderne als traditionele meubels, en hun subtiele kleurvariaties geven een uniek karakter aan elke ruimte. In de keuken bieden travertijn keramische tegels een praktische en stijlvolle oplossing. Ze zijn bestand tegen hitte en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor het bekleden van muren en vloeren. Bovendien is het onderhoud eenvoudig, wat een extra voordeel is in een ruimte die vaak te maken heeft met morsen en vlekken.

Travertijn in de badkamer

Bij Cérunique hebben we een uitgebreid assortiment van keramische travertijn tegels die perfect zijn voor de badkamer. Hun natuurlijke uitstraling en voelbare textuur zorgen voor een gevoel van luxe en ontspanning, perfect voor een rustgevende ontsnapping na een lange dag. Omdat ze keramisch zijn, bieden ze het gemak van eenvoudig onderhoud en weerstand tegen water en vlekken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor badkamers waar het vochtgehalte hoog kan zijn. Met de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen, kun je jouw badkamer omtoveren tot luxe badkamer met de aardsheid en warmte van travertijn, zonder de uitdagingen van natuursteen.

Travertijn keramische tegels kopen bij Cérunique

Bij Tegelstudio Cérunique in Maastricht hebben we een uitgebreid assortiment aan travertijn keramische tegels. Onze collectie, afkomstig van verschillende, gerenommeerde leveranciers, omvat diverse stijlen en valt binnen verschillende prijsklassen. We nodigen je van harte uit om onze prachtige collectie te komen bekijken. We nemen graag de tijd om je ons assortiment te laten zien en je te adviseren over de beste keuze voor jouw woning. En terwijl je geniet van een heerlijke kop cappuccino, kun je op je gemak de verschillende opties overwegen. Kom langs en laat je inspireren door de mogelijkheden van travertijn keramische tegels.

Gratis e-magazine aanvragen

Ontvang het gratis e-magazine en laat je inspireren.